Sobre nosaltres 

La nostra missió és centralitzar la nostra proposta en el creixement de les empreses que ens contractin, és per això que apostem molt fort per la digitalització i el branding, no volem oferir un creixement irreal basat només en anuncis i publicat, sinó un creixement sostenible i orgànic.

Aquesta vocació digital ens ha portat a incorporar noves eines i metodologies com el growth hackingCRO & Lead generation, Bots managment, Social media o big data. Apostar per noves tècniques ens ha generat moltes alegries, perquè encara que siguin disruptives, ajuden molt a desmarcar-se de la competència. L’equip de SMC Barcelona ens formem contínuament per poder seguir oferint sempre un servei innovador i a l’última.

Com treballem

Senzill però eficaç

1.- Parla’ns de la teva empresa

Explica’ns el que vols fer, a on vols arribar, quins objectius tens. Volem conèixer el millor possible el teu projecte per així poder definir en detall el que podem fer per tu i per tal que aconsegueixis els teus objectius. Escoltar al client és una de les nostres principals prioritats.

 

2.- Preparem un pla de personalitzat

Un pla amb fases d’actuació, amb estratègies modernes de captació i retenció, amb un pressupost detallat (per tal que puguis controlar en va dirigida cada partida) i sobretot, amb una Rendibilitat de la Inversió immillorable.

3.- Et presentem el teu pla

Presentem un pla entenedor a qualsevol persona de l’organització.
El pla no és tancat. Acordarem amb l’empresa els punts claus i decidirem conjuntament com actuar per tal de tancar el pressupost.

4.- Comença el nostre camí junts!

Comencem un camí junts cap al creixement, acompanyant a l’empresa a cada fase.
I fent un seguiment amb informes mensuals de gestió, avaluació i creixement.

Algunes dades sobre nosaltres 

Cafeteres "cremades"

%

Satisfacció de clients

Any de fundació

Oficines diferents