ESDEVENIMENTS I COMUNICACIÓ

ORGANITZACIÓ I COMUNICACIÓ

GES 2023 – Congrés Professional d’eSports a Europa i Iberoamèrica

«Liderant el Futur: SMC Barcelona al GES 2023»

SMC Barcelona va jugar un paper clau en l’organització del GES 2023, el congrés professional més gran de l’ecosistema d’esports a Europa i Iberoamèrica. Des de la conceptualització creativa fins a l’execució, la nostra agència va ser fonamental per l’èxit d’aquest impressionant esdeveniment que va reunir líders, professionals i aficionats als esports.

ORGANITZACIÓ I COMUNICACIÓ

Premis BARCELONA Restauració  2023

«Celebrant l’Excel·lència Gastronòmica: SMC Barcelona als Premis Restauració Barcelona 2023»

Explora la nostra participació destacada en l’organització dels Premis Restauració Barcelona 2023. SMC Barcelona va desplegar la seva experiència en màrqueting, comunicació i organització per realçar aquest prestigiós esdeveniment, honorant els talents del món de la restauració a Barcelona. Des de la producció audiovisual fins a la cerimònia de lliurament de premis, vam ser els organitzadors clau en la celebració de l’excel·lència gastronòmica a la ciutat.

Fires de Consum Sobirà a Catalunya per Anem x Feina: Connectant Empreses, Productes i Serveis

Descobreix com Anem x Feina, la patronal d’empresaris catalans compromesos amb el consens i la cooperació, ha donat vida a les Fires de Consum Sobirà a Sabadell i Terrassa. A través d’aquests esdeveniments, aspirem a fomentar la sinergia entre empresaris catalans membres d’Anem x Feina. Les fires serveixen com a plataforma excepcional per als nostres associats, permetent-los presentar amb orgull els seus productes i serveis, amb la visió de construir un sistema on salaris alts i una forta participació sindical no comprometin el funcionament sostenible a curt o llarg termini de les empreses.