ANEM UN PAS MÉS ENLLÀ

Feina ben feta, dedicació i innovació, no som la clàssica agència de marketing.

ANEM UN PAS
MÉS ENLLÀ

Feina ben feta, dedicació i innovació,
no som la clàssica agència de marketing.

ANEM UN PAS
MÉS ENLLÀ

Feina ben feta, dedicació i innovació,
no som la clàssica agència de marketing.

Majik Mobles és un negoci familiar de Sant Cugat pel que hem fet un redisseny web i creat una estratègia de xarxes socials, a més del servei de community management.

Per a Petrolis Independents vam treballar en el disseny i desenvolupament web, fent un mapa interactiu i dinàmic amb informació de les benzineres, i també un pla de xarxes socials per a totes les seves contes i submarques.

Creació d’una plataforma d’e-commerce per a Flash Kids, una marca de càmeres d’un sol ús amb ènfasi en l’atractiu de la marca, del seu branding i optimització SEO. Contingut per a les seves xarxes socials, amb campanya d’ADS.

Redisseny web i E-commerce per a Watcharm, empresa d’accesoris per a la corretja del rellotge.

Disseny i creació d’una pàgina web per al Sant Cugat FC, on incloem informació de partits, notícies rellevants, informació per a socis del club, registres i contingut audiovisual dins la web.

Creació web i E-commerce per a Gimeno joiers, un negoci familiar de joies d’alta qualitat. A més, també hem creat l’estratègia de xarxes socials i hem fet un servei de community management.

Disseny web i E-commerce per a Lots de la Terra, una empresa de lots de nadal.

Desenvolupament web integral per a On Viure, una agència immobiliaria de Sant Cugat del Vallès dedicada a la compra i venda de residències. 

Comunicació institucional i disseny web per al Cercle Català de Negocis. Relació amb la prensa i estratègia de xarxes socials, organització d’esdeveniments i community management. 

ENVIA’NS UN MISSATGE

Email

info@smcbarcelona.com

Telèfon

651 33 26 43 (Albert)

Adreça

Carrer Colom 389, 08223
Terrassa