Aprofita l’oportunitat única de transformar la teva empresa sense cap despesa amb el Kit Digital

*100% subvencionat a través del Kit Digital.

T’ajudarem en tot el procés de transformació digital. Omple el formulari i comencem.

4 + 11 =

Què és el Kit Digital?

A SMC Barcelona, actuem com a Agents Digitalitzadors, brindant solucions digitals en sis categories elegibles per a rebre l’ajuda del Kit Digital.

El Kit Digital és un programa dissenyat per a donar suport a la transformació digital d’empreses, especialment les PIMES. Aquesta iniciativa és impulsada pel Govern d’Espanya com a part de l’Agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització PIMES 2021-2025. Compta amb finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya, recolzat pel programa europeu “Next Generation EU”.

El Programa Kit Digital està destinat a oferir un total de 3.067 milions en ajudes entre 2021 i 2023.

A partir de març de 2022, s’estan destinant 500 milions d’euros a PIMES que tenen entre 10 i 49 empleats. Aquestes empreses poden accedir a bons digitals de fins a 12.000 euros per empresa.

A SMC Barcelona, estem compromesos a ajudar-te a aprofitar al màxim aquesta oportunitat per a impulsar la transformació digital de la teva empresa. Junts, podem aconseguir que el teu negoci estigui millor preparat per al futur digital.

Quins serveis oferim?

Lloc Web i Presència a Internet

El principal objectiu d’aquesta categoria és permetre’t crear un lloc web que et proporcioni una presència sòlida en línia.

En l’actualitat, resulta de vital importància comptar amb un lloc web de qualitat per promocionar la teva marca i captar l’atenció del teu públic objectiu.

No obstant això, abans de donar el primer pas, és essencial comprendre amb precisió la posició de la teva empresa en el mercat, tenir un coneixement profund de la teva clientela i, sobretot, identificar allò que et distingeix de la competència.

Fins a 2.000 € d’ajuda

Comerç electrònic

Desenvoluparem el teu lloc web de venda de productes i/o serveis mitjançant una plataforma d’e-commerce o botiga en línia.

Mitjançant una anàlisi inicial, avaluarem la teva marca, crearem un disseny adaptable professional que inclourà tots els teus productes o serveis, integrarem PayPal i una passarel·la de pagament per a les compres, utilitzarem diversos complements per gestionar les comandes i optimitzarem la teva presència als cercadors (SEO bàsic).

Fins a 2.000 € d’ajuda

Gestió de Xarxes Socials

Posarem en marxa la gestió de les teves xarxes socials per potenciar la teva presència en línia.

Mitjançant una revisió inicial, avaluararem la teva marca, dissenyarem una estratègia de xarxes socials adaptada, gestionarem els teus perfils i publicarem contingut rellevant. També t’ajudarem a interactuar amb la teva audiència, augmentar la teva base de seguidors i optimitzar la teva visibilitat a les xarxes socials

Fins a 2.500 € d’ajuda

Gestió de clients

La Gestió de Clients de SMC Barcelona et permet emmagatzemar i consultar dades, gestionar Leads, oportunitats i accions comercials. Ofereix informes, alertes, gestió documental i una interfície responsive. A més, s’integra amb diverses plataformes per consolidar la informació empresarial.

Fins a 4.000 € d’ajuda

Presència Avançada a Internet

La nostra solució ofereix un enfocament integral per millorar la presència en línia del teu negoci. Això inclou la posada en marxa del posicionament bàsic a Internet, l’anàlisi meticulós de paraules clau i la competència, així com l’optimització tant On-Page com Off-Page pel SEO. Mitjançant l’ús d’informes mensuals, podràs seguir l’evolució de les nostres accions per augmentar la visibilitat del teu negoci en línia i connectar amb més clients potencials.

El nostre compromís és oferir-te una presència digital destacada. Amb l’aplicació de tècniques SEO i l’atenció a les paraules clau, així com un seguiment continu amb informes mensuals, treballem perquè el teu negoci sigui trobat més fàcilment pels teus clients potencials, incrementant el teu tràfic web i, finalment, el teu èxit empresarial a la xarxa.

Fins a 2.000 € d’ajuda

Ciberseguretat

Amb la nostra solució de seguretat integral, tindràs a la teva disposició una àmplia gamma d’eines per protegir els teus dispositius i dades. Això inclou anàlisi i detecció de malware i spyware, correu electrònic segur amb funcions antispam i antiphishing, navegació segura amb control de continguts i antiadware, així com una monitorització de xarxa que alerta sobre amenaces. A més, et proporcionem una configuració inicial, actualitzacions de seguretat i formació especialitzada per maximitzar la protecció del teu sistema i complementar-la amb habilitats de ciberseguretat

Fins a 6.000 € d’ajuda

Marketplace

La nostra solució inclou una fase prèvia d’investigació d’alternatives i l’alta en almenys una plataforma de Marketplace i en almenys un país. Així mateix, realitzem una anàlisi de la competència per millorar la teva presa de decisions i ajudar-te a assolir una posició competitiva. També generem una estratègia de negoci orientada als teus objectius, produïm un catàleg amb almenys deu productes alineats amb aquesta estratègia, i creem descripcions i llistats de referències amb almenys deu productes, tot carregant-los a la plataforma corresponent.

Fins a 2.000 € d’ajuda

T’ajudarem en tot el procés de transformació digital. Omple el formulari i comencem.

8 + 1 =